Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a lengyelekről?

Mit gondolsz a lengyelekről?

Figyelt kérdés

2015. okt. 13. 23:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ez tudományos kérdés, akkor a válasz kb. ezer oldalt igényel címszavakban. Szerintem nem megfelelő kategóriában került megírásra.

Egyébként nagy átlagban magyarok iránt segítőkész és barátságos, aranyos, barátságos emberek. Kicsit alkeszek és lusták, illetve paszívak, mint minden szláv, de jó emberek.

Tapasztalatom egy közvetlen és öt nem közvetlen munkatársra (multinacionális cégnél), egy hegymászó ismerősre, négy geológus és mineralógus ismerősre, egy Magyarországon élő egyetemista lányra, egy szintén itt élő és dolgozó papra, és egy rokonra terjed ki, na meg többezer tátrai gorálra.

2015. okt. 14. 07:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Kérdező! Szerintem is konkretizáld a kérdésedet.

Részlet a GYIK-ból:

"Milyen szabályokat kell betartanom a kérdés kiírásakor?

-Kérdésed konkrét legyen! [...] Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!"

2015. okt. 14. 08:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Amit tapasztaltam a lengyelekről: Ritkán köszönnek, nem beszélnek angolul, nem értik meg a "zöld" szót, ha bármely más szláv nyelven mondják nekik, sok erőspistát vásárolnak, feltételezik, hogy mi itt perfekt beszéljük a lengyelt.

Áruházban dolgozom, márciustól októberig napi szinten van 2-3 buszunk lengyel turistákkal, hétvégén több is. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy MINDEN lengyel ilyen lenne.

2015. okt. 14. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!