Milyen gázt vagy mérget ismertek, ami fájdalommentesen öl, és könnyen beszerezhető? (Egész jó krimiötletem van de kellene hozzá ilyen :s remélem valaki tud segíteni. )
Ha én krimit írnék akkor nem ilyen egyszerű dolgot találnék ki,hogy szén-dioxid..
Inkább utána olvasnék egy ritka növénynek ami igen mérgező,de nem fájdalmas(mondjuk végleg elalszik tőle,vagy szívrohamot okoz a növény allergiája) Vagy utána olvasnék egy gyom irtószernek amiket rovarok ellen használják de az emberekre nézve halálosak..Van is ilyen gyomirtó aminek az íze mandulára emlékezteti az embert,és rögtön öl..(akárcsak a cián)
Sose értettem,hogy aki krimit akar írni miért gond neki a gyilkosság eszközének kitalálása.Nekem előbb az eszköz jutna esze,be,és csak utána a motiváció--
ki mondta, hogy megírni akarja?:)) lehet, hogy véghezvinni, csak burkoltan fogalmaz...
minden feltételt teljesít a nagy dózisú altató és patkányméreg
könnyen beszerezhetőek bizonyos savak, vagy etanol, de ezek nem ölnek meg fájdalommentesen
a leander bármely részének elégetése(a füstje) kábulást, majd halált okoz.
a szervetlen arzén vegyületek szintén halálosak és aránylag könnyen hozzájuthatsz
a bíróságon majd légyszi ne rám hivatkozz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!