Lábtörés fájdalommentesen?
Sziasztok! Meghökkentő lehet, de szerintem ilyen világban élünk.
Nagyon sokat vagyok bent a melóhelyemen, ami nem fizet meg, nem is hálás munka. De szükségem van a bejelentett munkahelyre. Viszont most indul egy "vállalkozásom" ami nagy sikerű lehetne, ha tudnék rá több időt szakítani. És Persze lehetetlen lenne kivenni szabadságot. Ülő munka lenne otthon 99%ban, így gondoltam arra, ha lehetőségem lenne egy "lábtörésre" amit simán kibírok, viszont 3 hónapig fixen, indokoltan EÜ-szabin lehetnék, bevállalnám, sikeres lehetnék, és a munkám is megmaradna.
ŐRÜLTSÉG, gondolnátok, de nincs mentálhigiéniai zavarom, csak ebben az országban élek.
Valakinek ÉRTELMES tippje?
Megértem az aggodalmaitokat, de azért ne túlozzunk, mindannyiunknak legalább van 10 ismerőse, akinek eltört valamije, és semmi baja sincs, 1000ből 1 lett nyomorék, de ettől függetlenül persze valszeg nem teszem meg, mert nincs rá mersz, a fájdalom meg túlélhető, eddig senki sem halj bele, sőt...
Sajon a melóhelyem olyan, hogy KÜLÖN orvost adnak, aki vizsgál, nem lehet csak egy cédulával kibújni a felelősség alól, kamubetegre meg nem mehetek, van hogy ellenőrzik, hogy random bejönnek a házba és megnézik, élek halok e valóban.
Az esés nem megoldás, mert ott tényleg rosszul végződhet.
Egy direkt a csipcsontra ért trauma lenne megfelelő, ami olyan mértékű, hogy ne legyen nyílt törés...
Tégla.... :D
De azért köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!