Elolvasnátok egy szerző első könyvét?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért nem?2024. febr. 2. 17:09
1/7 anonim válasza:
Persze, szoktam ilyet csinálni.
Mert ha érdekel, akkor érdekel. Ennyi.
Jó, mondjuk nem századik "egyszerű tinilány, aki igazából gyönyörű és szerelmes lesz belé az alfahím" típusú, láthatóan borzasztó amatőr valamiket.
2/7 anonim válasza:
Mindegy, hogy első vagy sokadik könyve, ha megtetszik a hátulján a leírás, hogy miről szól, akkor elolvasom. (Persze kivéve 1-2 kedvenc írómat)
3/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, első vagy többedik-e, ha érdekes, olvasom, de könyvsorozatból csak olyat, ami végig kijött.
Jártam úgy többel, hogy 2-3. kötet után nem adtak ki többet, és "bmeg". :D
4/7 anonim válasza:
Minden írónak, a legnagyobbaknak is volt első könyve és ezeket is elolvasta valaki.
5/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha megfog a fülszöveg, akkor nem érdekel, első könyv-e. Ha meg nem érint meg, kB mindegy is, kinek a könyve és hányadik próbálkozása íróként.
6/7 LeonScottKennedy válasza:
Engem elsősorban a könyv témája és alapkoncepciója érdekel, nem az, hogy hányadik könyve egy írónak. Az ilyen szerelmes romantikus tini hülyeségek nem tudnak érdekelni, szóval azok alapból kizárva. Komolyabb dark fantasy, sci-fi olvasó vagyok elsősorban. Ha írsz egy olyat igényesen, akkor bétázom neked.
7/7 anonim válasza:
Igen, ha a műfaj érdekel, szívesen olvasom elsőkönyves írók műveit is. Több ilyen könyvem is van, bár tény, hogy a legtöbb kiforratlan. A magánkiadásokat kevésbé részesítem előnyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!