Libriben vettem egy e könyvet így online aztán hiába töltöm le mégse tudom megnyitni hogy lehet megkeresni?
Mit értesz a "nem tudom megnyitni" alatt? Hibát ír? Vagy csak nincs formátumhoz társított programod ami azt kezeli, így a rendszer nem tudja mivel megnyitni? Ahhoz csak le kell tölteni egy megfelelőt.
Mit akarsz megkeresni? Letöltéskor nem történik semmi, nem kapsz fájlt a letöltési mappába, nem reagál az oldal, nem indítja el a letöltést?
Milyen telefonod van?
Nekem Huawei, és hiába telepítettem le minden szükséges adatot, nem engedi megnyitni, mert a Huawei nem támogatja a Google-t. Lehet ez a baj.
3-as nem telefon, hanem operációs rendszerfüggő (android, ios, ...). Nem kell hozzá a Google sem.
A kérdés, hogy az e-könyv amit meg szeretnél nyitni, az milyen formátumú és milyen operációsrendszer fut a telefonon.
Kizárólag e-könyvekhez használt formátumok:
.azw: az Amazon Kindle e-könyv-olvasó dokumentumformátuma, másolásvédett
.mobi vagy .prc: a platformfüggetlen Mobipocket Reader alkalmazás dokumentumformátuma.
.epub: platformfüggetlen formátum széles körű formázási lehetőségekkel.
.pdb: a Palm OS-ra kifejlesztett eReader szoftver dokumentumformátuma.
.lit: a Microsoft Reader formátuma.
Ezenkívül lehet word (doc, docx), txt vagy pl az egyik legnépszerűbb formátum, amit nem csak e-könyvekhez használunk: .pdf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!