Mit vegyek apának?
Most a tuti ajándékot várod egy vadidegentől... Fasza
Megnézed milyen könyvei vannak... Beírod googlébe ugyanezt aztán kicsit töröd a buksid
Olyan töris könyvre gondolsz, ami száraz tényeket közöl, vagy olyanra, ami az adott történelmi korokban játszódik, de inkább regény, olvasmányos és nem 100% a történelmi hűség (de azért nem fiktív hülyeség, nagyrészt valós tényeken alapul)?
Ha az utóbbi, akkor Colleen McCullough könyveit ajánlom, van egy sorozata, ami Rómában játszódik:
(A férjem imádta, ő is nagyon érdeklődött a történelem iránt.)
Ráadásul ha bejön neki, akkor szép sorban megvehetitek neki a teljes srozatot 😀
Ha szereti a római törit bízz bennem Mary Beard stílusa tetszeni fog neki. Enciklopédiától a szappanoperáig terjed a stílusa ennek a könyvnek.
Én legallabbis imádtam olvasni
6!
A kérdező leírta, hogy mi érdekli az apukáját, ez alapján lehet ajánlani neki könyvet.
A könyveket amúgy is gyakran ajánlások alapján veszik az emberek, ha magának veszi, akkor is mellényulhat, de egy próbát megér, azt pedig biztos értékeli majd az ajándékozott, ha igyekezett neki valaki az érdeklődésének megfelelő ajándékot adni, és hogy utánajárt (mert ez a kérdés is azt mutatja, hogy foglalkozik vele, valószínűleg utánaolvas az ajánlottaknak, összeveti az apukája stílusával, és végül választ, remélhetőleg jól 🙂).
Köszönöm szépen azoknak akik tényleg segítő szándékkal válaszoltak! Azt hiszem hogy tudom hogy ezekből mi tetszene neki.
Tényleg nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!