Apának hamarosan lesz az 50. szülinapja, mit vegyek neki?
-Egy bort amire rá van festve, h a Legszebb, vagy legokosabb 50-esnek.
- Egy kis (kb. 5 cm magas) üvegszobrot, belegravírozva, h pl.: a 50 éves vagy, de 30-nak se nézel ki.
Ilyenek, de bármi lehet, csak ötletes legyen.
ez nem olyan jó mert sokba kerül.
meghát a szervezés se lenne okés.
az a bor se jó, mert nemiszik alkoholt.
én egy pólót gondoltam, amire egy fotó van rányomtatva. :D
egy tortát mait te sütsz, és 50 gyertya legyen rajta vagy egy ötvenes
de lehet a saját képét a torta mázra csináltatni, vagy egy pólóra szkennelni a fotóját, a saját kezü dolgok sokkal aranyosabbak. Attól is függ mit szeret, egy születésnapi, vagy 50. szülinapi bor esetleg? vannak ünnepi üvegbe árult borok is kávézókban, presszókban.
Igaz pár ezer forintosak. De nagyon frappáns ajándék.
Mivel foglalkozik apukád? esetleg szakmájával kapcsiban egy jelképes ajándékot nem tudnál neki kitalálni? az egyik volt tanárunk egy híres borász Pálfy Dini bácsi és egy szülő alakú üvegben bort vittünk neki :)
jó poén és kedves gesztus. ez csak egy példa volt. De ha nem borász akkoris kedves ajándék.
A pasikat a hasuknál fogva lehet megfogni, de érdekli őket a barkácsolás is. Esetleg valami humoros DVD vel is megalyándékozhatjátok pluszba (bár az kicsit hétköznapi)
vagy anyukáddal nem szeretnének elutazni egyet?
utaztatni?
diák vagyok hékás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!