Hogyan népszerűsítsem az írásomat Wattpadon?
Figyelt kérdés
Posztolok tematikus csoportokba, de a "rekordom" az aznapi olvasottságban 3 fő volt a statisztika szerint... :/2023. dec. 4. 00:28
1/4 anonim válasza:
Ne nézd a statisztikát, ne azért írj hogy híres legyél, csupán élvezd magát az írást. Hogy bármit kiadhatsz magadból ezen keresztül.
Én is wattpaden írok, de nem nézem a napi statisztikákat. Csak megírom, elmentem, újra előveszen, írom, és így tovább. Sokkal jobb úgy írni (és a végeredmény is jobb) ha nem azon agyalsz, hogy sokan nézzék meg. Nyilván el lehet játszani a gondolattal, hogy mi van ha. De nem állandóan nézni az eredményt.
2/4 anonim válasza:
Facebook csoportokban például, vagy belinkelheted ide és kérhetsz itt is véleményt. Vannak szerencsések, akik kifejtett kritikákat kapnak. Viszont, ha színvonalasabb sztoriról van szó, én inkább Merengőn próbálkoznék, nem Wattpaden.
3/4 A kérdező kommentje:
#2 Merengőre érdemes lenne átmennem egy Így neveld a sárkányodat fanfictionnal...? Egyáltalán ott mennyire aktív a közösség?
Egyébként itt a link, ha valaki szeretne hozzáfűzni valamit: [link]
2023. dec. 4. 21:04
4/4 anonim válasza:
#3 Merengőn a fanfictionök a legkelendőbbek, több kritikát kapnak, mint az "original" sztorik. Annyi, hogy az adminok ellenőrzik a munkádat, hogy rendben van-e helyesírásilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!