Harry Potternek vannak normális hangoskönyvei, vagy csak Kern András ökörködéseit lehet hallani?
Figyelt kérdés
Harry Potter2023. nov. 19. 14:49
1/5 anonim válasza:
A harmadik vagy a negyedik résztől már nem ő olvassa fel.
De mi bajod Kernnel? Teljesen jó.
2/5 A kérdező kommentje:
Mintha kigúnyolná.
Tipikus ripacs. Minél jobban erőlködik, annál gyengébb.
2023. nov. 19. 15:26
3/5 anonim válasza:
Hát ha gúnyolódna, nem ovlasna fel majd 2000 oldalt belőle...
4/5 anonim válasza:
„Hát ha gúnyolódna, nem ovlasna fel majd 2000 oldalt belőle...”
Verebes legalább 50 milliót kapott a Heti hetesért, Havast is jól megfizették, és az utóbbi években mindketten azt nyilatkozták állandóan, hogy csak a pénzért csinálták. (Havasnak havi négymilliót fizetett a TV2 a reggeli músorért, de leszólta a saját műsorát.)
Ezt csak azért írom, mert, sajnos, vannak ilyen emberek is. Lehet, hogy Kern nem ilyen, de nem lehetünk benne sem biztosak.
A híres-hírhedt Michael Caine-idézetet már fel sem hozom.
A HP-t pedig olvastasd fel egy programmal.
5/5 anonim válasza:
Nem értem miért kell nekiugrani a kérdezőnek, személy szerint Kern-t én sem tudom fél percnél tovább hallgatni, már a légzése is bicskanyitogató annak az embernek, pedig sok mindennel egyetértenék, amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!