Ha a Libri és/vagy Líra nem fogja forgalmazni a könyveket amikben van LMBTQ, olyan könyv se lesz amiben van pl leszbikus karakter, de normális embernek néz ki és úgy is viselkedik?
Mivel a törvény szövege rugalmasan értelmezhető, inkább le fognak mindent venni ami akár csak utal is bármilyen normától eltérésre.
"a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a szexualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homoszexualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő, gyermekeknek szóló terméket kirakatban elhelyezni, közszemlére tenni tilos."
Nézd meg, hogy miért hisztizett a homofób: A fülig beléd zúgtam miatt.
Abban is teljesen normális emberek vannak, akik normálisan viselkednek.
Ha valaki ezt a képregényt nem bírja feldolgozni idegileg, akkor szerintem keresztet vethetsz a többi könyvre is.
Nem tudom, hogy tud valaki leszbikusnak meg heterónak kinézni, hacsak nem a másik végéhez azonos/ellenkező nemű van hozzákapcsolva...
Mindenesetre azért vannak most lefóliázva, nem? Hogyne legyenek közszemlén. Vagy ezek forgalmazását egyáltalán ki fogja vezetni a Libri? Biztos örülnek majd a külföldi licenszadók, szerzők :)
Úgy vettem észre hogy a végzet ereklyéi sorozat sincs még befóliázva, pedig annak van meleg és biszex főszereplője. De valószínűleg azért nincs befóliázva mert nem olyan feltűnő csak a képéről meg a tartalmáról.
Van olyan könyv ahol pl. a cím romantikus könyvre utal, és két srác van a borítóján, az viszont már be van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!