Segítene valaki a regényem bétázásában?
Figyelt kérdés
Olyan személyt keresek, aki vállalná, hogy véleményezi az első 2-3 fejezet a regényemből, illetve segít a hibák javításában.
Egyelőre ilyen kevés mennyiségről lenne szó. Utána megbeszélnénk, hogyan tovább, de én már csak ennek is örülnék.
A regényem stílusát könnyedre szeretném. A műfaja romantikus, viszont nem heteró pár van benne, hanem leszbikus. Ha van olyan személy, akinél ez nem kizáró ok, akkor nagyon örülnék a segítségnek.
2023. jún. 21. 14:39
2/7 anonim válasza:
Én szívesen véleményezem, de teljesen laikus vagyok. Ha így is jó, vagy ennél jobbat nem találsz, akkor én itt vagyok.
3/7 anonim válasza:
Laikusként én is szívesen olvasnám a zsenge alkotásokat! 😍
4/7 anonim válasza:
Világ bétái gyülekező
Ez egy Facebook csoport, ott tuti találsz jelentkezőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!