Hogyan lehet elolvasni egy könyvet?
Figyelt kérdés
Most komojan kérdezem. Mivan ha hosszu?2023. nov. 9. 19:26
11/15 anonim válasza:
Kb a 6-800 oldalas könyveket szeretem. A kevesebb (2-500 közötti) inkább kikapcsolódás az agyamnak, a tartalmasabb már picit jobban dolgoztat fejben. Én sem szerettem olvasni. Most nagy Stephen King, Vavyan Fable, J. K. Rowling rajongó vagyok. Régen voltak csíkos és pöttyös könyvek. Próbáld meg, hátha azok bejönnek. Nem hosszúak, és némelyiken jókat lehet röhögni.
12/15 anonim válasza:
Miféle kérdés ez?
Ha érdekel a könyv témája, tetszik a szöveg stílusa akkor olvasod és kész. Ha leteszed a könyvet várod a percet, hogy újra elmerülhess a történetben. Ha nem érdekel a könyv, akkor csak nehezen tudod elolvasni vagy egyáltalán nem.
13/15 anonim válasza:
Én szerkesztő vagyok, nekem 1 könyvet 20-30-szor kell elolvasnom.
14/15 Blugyblugy3 válasza:
6, valószínűleg azért a legnépszerűbbet kell olvasni, mert jó...
15/15 anonim válasza:
Ha érdekel és jó a könyv, akkor nem számít a hossza. Aki szeret olvasni, az ugyanúgy nekiáll egy 1000 oldalas, mint egy 300 oldalas könyvnek is.
Ha kicsit lassabb a könyv, akkor maximum lassabban jutok a végére, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!