Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretnék egy könyvet elolvasn...

Szeretnék egy könyvet elolvasni és láttam, hogy Scribd-en fent van?

Figyelt kérdés
akinek van fiókja esetleg letudná nekem tölteni?

2023. aug. 20. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Link?
2023. aug. 20. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi a könyv?
2023. aug. 20. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:

látom már segitettek, de csinálj fiókot, nem kerül pénzbe, csak ha olyan csomagot választasz.

általában egy könyv letöltéséhez fel kell tölteni 5 másikat. ez elsőre nem hangzik túl jól, de én elárulom neked a saját szigorúan titkos praktikámat:

felmész mek.oszk.hu-ra. rákeresel a legújabb feltöltött könyvekre, olyanok fognak kijönni mint mezőgazdaségi szemle, harmadrangú magyar iró akármelyik könyve és hasonlók. ezeket ingyen le tudod tölteni, és fel tudod tölteni scribdre, ésakkor engedi ingyen letölteni a könyveket. szerintem érdemes, mert scribden tényleg nagyon sok minden fent van.

2023. aug. 21. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
3/3 igen köszi már kaptam segítséget, amúgy jó a tipp ezt már próbáltam, de ez csak a dokumentumokra érvényes, amiket a felhasználók töltenek fel és az ebookokra sajnos nem
2023. aug. 22. 00:31
 5/5 anonim válasza:
Miként lehet Scribid-re úgy feltölteni, hogy az praktika nélkül is olvasható legyen?
febr. 4. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!