Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikor fog megjelenni magyarul...

Mikor fog megjelenni magyarul a Terry Goodkind: az igazság keresője regény, a Deltavisiontól ? Azért kérdem, mert a Deltavision már hónapok óta nem hallat magáról a neten. Történt valami a céggel? Csak nem bezár? Ettől félek.

Figyelt kérdés

#könyvmegjelenések
2023. nov. 2. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:

A kiadó embere vagy?

Ha nem, fb-n nézted már?

2023. nov. 2. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, én csak egy aggódó Deltavision rajongó vagyok. Rengeteg jó könyvet szereztem már tőlük. És igen, néztem a Facebook-ot, de ott csak a társasjátékaikat reklámozzák, könyvmegjelenés hírt rég nem láttam ott.
2023. nov. 2. 18:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Magát a Deltavision weboldalt pedig évek óta nem frissítik.
2023. nov. 2. 18:09
 4/8 A kérdező kommentje:
És most konkréten a megjelenésre várva Moly weboldalról hiányolom őket.
2023. nov. 2. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Molyon egy hónapja posztoltak utoljára, szóval nem tűntek el.

Talán őket kellene megkérdezni, hogy mi a helyzet egy adott könyvvel kapcsolatban.

2023. nov. 2. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincsenek eltűnve, a könyvfeszt ideje alatt tartottak online könyvfiesztát, egy rakat könyvet ki is hoztak rá újonnan.

Sajna idén valóban kevés új könyvük volt (bár mihez képest, ne feledjük, hogy a Delta nem egy nagy kiadó), de még karácsony előtt tutira jön egy adag újdonság, reméljük, hogy Goodkind is benne lesz.

Egyébként ezt érdemes náluk csekkolni.

[link]

2023. nov. 3. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:

„a Delta nem egy nagy kiadó”

500 milliós árbevétellel (2022) a kiadók 98-99%-át megelőzi.

2023. nov. 3. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
7, Azt is látod, ez hogy oszlik meg a társasjátékok, könyvek között? Azt is látod, amit linkeltem, hogy idén mennyi új könyvük volt? Mert ennek cirka a fele mostani könyvfesztes debütálás.
2023. nov. 3. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!