Szélesi Sándor Kincsem c. könyve, vagy a 2017-es Kincsem c. film hű a valódi Kincsem sztorihoz?
Kedves első! Köszönöm a válaszod, kérlek olvasd el a második kommentet, hogy megértsd, hogy nem ilyesmikben tér el a kett egymástól, hanem konkréten AZ EGÉSZ SZTORI teljesen más.
Kedves második! Köszönöm szépen! Hozzád lenne még egy kérdésem. Nem háborít teljesen, hogy egy egész ORSZÁG RAJONG egy filmért, ami egy az egyben egy nagy hazugság, és konkrétan "ellopták" a Blaskovich és Kincsem nevet?
(Második vagyok)
Én nagyon mérges voltam miatta. Szegény barátnőmet, aki imádta ezt a filmet kicsit magamra is haragítottam, (mikor már negyed órája ecseteltem mit is utálok ebben a filmben), hogy miért nem tudom meglátni ebben a jót... hát még azóta se sikerült (na jó a kastély tetszett :D)
Azzal nyugtatom magam, hogy legalább a műfajhoz nem írják oda, hogy történelmi...csak simán romantikus kalandfilm.
Az meg ugye nem számít, hogy az emberek hülyének vannak nézve. Ők jól szórakoztak, a bevétel pedig az egeket verte. Mindenki jól járt...elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!