Milyen régi, klasszikus regényeket, verses köteteket szeretsz olvasni?
Figyelt kérdés
Többet is felsorolhatsz. 😊2023. nov. 2. 09:31
1/12 anonim válasza:
Igazából bármit, ha a történet kicsit is megfog és minőségien van megfogalmazva.
Felsorolni nem szeretném az összeset, az több száz lenne, de jelenleg egy John Keats levélkötetet olvasok.
2/12 A kérdező kommentje:
Az király 😊
A legjobbak szerintem.
Gyűjtöm ezeket e-könyvekben
2023. nov. 2. 10:32
3/12 Dinnye2 válasza:
Agatha Crhistie-t nagyon szeretem. Eszméletlen krimiket ír. Örök klasszikus!
5/12 A kérdező kommentje:
Jókai igazi csemege 😊
Agatha Christie se rossz, olvasom azt is😊
2023. nov. 2. 12:53
6/12 harebell válasza:
Jókai, Krúdy, Mikszáth, Arany János. Shakespeare, angol romantikus költők, Victor Hugo. Ez csak néhány kedvenc, a legtöbb klasszikust szívesen olvasom.
7/12 anonim válasza:
William Blake verseit és Arany János balladáit szeretem a leginkább olvasgatni, ami klasszikus.
9/12 anonim válasza:
Dosztojevszkij a kedvencem. Csáth Géza könyveit is szeretem meg Babits Mihályt is
10/12 anonim válasza:
Fekete István, Jókai Mór, Agatha Christie, Kosztolányi Dezső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!