13 év alattiak, ti mit szoktatok kihozni a könyvtárból; mit olvastatok utoljára?
szia én 20 vagyok, de még megvannak a könyvek amit 13 évesen olvastam ( van ami még most is nagyon tetszik :))
Neveletlen hercegnő 1-től 6-ig :D
Az emlékek őre : egy 12 éves fiúról szól aki látszólag tökéletes világban él.különös feladatot kap, és miközben egy öregember felkészíti őt rá, rájön milyen titkok lapulnak az őt körülvevő világ békéje mögött.
Bud vagyok, uram! : egy fekete árva fiú története, aki az apját keresi
Stanley, a szerencse fia: a 15 éves fiú mindig rosszkor rossz helyen van. lopással vádolják, és egy javító-nevelő intézebe kerül, a semmi közepén. a kérdés, hogyan fordulhatna jóra a sorsa?
Victoria Cope napjója: 1897-ben játszódik, victoria egy uri család kislánya, de megszokott élete felborul, mikor szülei egy cselédlányt hoznak a házhoz..
remélem segítettem, és megtetszik majd valami...
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:45
Hogy jön ez a kérdésemhez? Nem azt kérdeztem, ki mit szeret, hanem, mit hozott ki a könyvtárból.
Én 13 vok, de az öcsém 11.
Ilyeneket olvas:
Chris D'Lacey: Tűzkönny és 2.rész: Jégszikra
meg a Lidércálmok Iskoláját.
Én inkább Vámpír -vérfarkasban nyomulok(Vámpíréhség, Shiver, Linger, Vámpír csókja, Evernight, Stargazer, Hourglass, Vámpírnaplók), meg ilyesmik...
De ha még nem olvastad volna a Harry Pottert, akk azt meg az Eragont mondanám...:)
jaj, bocsáss meg... akkor tehát megválaszolnám a kérdésedet:
tolsztoj: háború és béke, Moliére: Tartuff, Victor Hugo: Nyomorultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!