13 év alattiak, ti mit szoktatok kihozni a könyvtárból; mit olvastatok utoljára?
én utoljára ezt fedeztem fel:
Sue Towsend: A 13 és 3/4-ed éves Adrien Mole titkos naplója. Már tizenharmádjára olvastam, lassan kívülról tudtam. Nem egy új könyv, valamikor a 80-as évek Angliájában él egy kamasz srác, aki minden gondolatát naplóba írja - család, suli, lányok. 1-1 ponton fárasztó, de alapvetően imádtam.
Lányom 8 éves, ő utoljára a Végtelen történetet olvasta.
Ezenkívül szereti a pöttyös könyveket, Idődetektív sorozatot, Lassie-t, Tündérboszorkány trilógiát, Star warst stb. Most éppen Andersen összes meséi (Szukits könyvkiadó) című könyvet olvassa.
Szia! Én is a pöttyös könyveket olvastam ennyi idősen. Meg egyebeket. :)
Thury Zsuzsa: Mostohatestvérek
Petrovácz István: Lány a Wiktorskán
Vladimir Zseleznyikov: Bocsáss meg, madárijesztő!
Nagy Katalin: Szív a kerítésen
Astrid Lindgren: Ronja, a rabló lánya
Katharine L. Oldmeadow: A sárkányház titka
Jólesz György: Zsófi és az elvarázsolt varázsló
Janikovszkiy Éva művei.
Verne Gyula: A Kétévi vakáció
Kiss Attila: Altináj
Unokahúgom még csak 10 éves, utoljára A két Lottit olvastuk közösen, Mátyás király meséit és A Madzag-ot.
Most szeretném megismertetni a pöttyös könyvekkel. (Nem nagyon szeret olvasni, de szívesen hallgatja, ha felolvasok neki. Hátha megszereti az olvasást. Ha tudtok ilyen könyvet, akkor írjátok meg)
Ezek könyv címek de nagyon jók:
9...8...7...
folytatás:
6...5...4...
a 3. rész:
3...2...1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!