Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit ajánlanátok egy kezdő...

Mit ajánlanátok egy kezdő olvasónak? 34/F

Figyelt kérdés
Szóval eddigi életemben nem sok könyvön vagyok túl, de szeretnék elkezdeni olvasni. Kezdésnek nyilván valami könnyedebb nyelvezetű, lehetőleg ne 500 oldalas bibliákat keresnék és a romantikus, horror, krimi vonalak nem nagyon érdekelnek. Mit ajánlanátok? Konkrét címeket írjatok! Köszönöm! :D
2023. okt. 5. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit szólsz a történelmi regényekhez, vagy a történelmi fikciókhoz? Egri csillagok, vagy Bán Mór könyvei esetleg? (Nekem nem jön be a műfaj, de apám pl nagyon szereti, és mind a romantikus, mint a krimi/horror vonaltól messze áll).
2023. okt. 7. 08:50
 12/12 anonim válasza:
54%

Én nem szeretek olvasni, hanem ismereteket gyűjteni célok érdekében. Az olvasás nem cél, hanem eszköz. Ha tudod a céljaidat, tudod mi érdekel, mit tartasz értéknek, akkor ezek mentén tudsz keresni.

A világon a legolvasottabb könyv érdekelne?

Ezt is kitudod deríteni, melyik az :)

2023. okt. 10. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!