Mit ajánlanátok egy kezdő olvasónak? 34/F
Sokáig azt hittem magamról nem szeretek olvasni, de az az igazság, hogy valójában igen, csak nagyon nehezen találok olyan könyvet, ami tényleg leköt.
Én sem igazán ugrálok a legtöbb műfajért, de a fantasy témájú regények nagyon le tudnak kötni. Én anno amikor elhatároztam magamban, hogy mostantól sokkal több könyvet fogok olvasni, akkor a Vaják könyvsorozatnak estem neki. Az első könyvet egy nap alatt kivégeztem, még én is meglepődtem magamon :D A Varázslók könyvsorozatot is nagyon szeretem, azt többször is kiolvastam már. A Gyűrűk urát imádom még, bár az szerintem minden fantasyrajongó Bibliája :D
Azt tudom neked ajánlani, hogy találd meg azt a műfajt, ami téged érdekel, és azon belül keress olvasnivalót. Hidd el, találni fogsz olyat, ami megszeretteti veled az olvasást :)
Luca Di Fulvio: Álmok bandája
Colson Whitehead: A Nickel-fiúk
Én felnőtt fejjel is szeretem az ifjúságiakat is, pl. Vadon szava, Winnetou.
Mrozek novellái, Woodie Allen novellái Bulgakov novellái is tetszettek. Rejtőtől: Tizennégy karátos autó kezdésnek, ha tetszik, akkor a többi is.
Most a Térség 7. köteténél járok, az is jó, bár ezek vaskosak.
Gárdonyi: Te, Berkenye!
(Fent van a MEK-en)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!