A Wattpad kihaló félben van?
Nem tudom, mert a facebook csoportban elég aktívak szoktak az írok lenni. Viszont saját példát tudok hozni, hogy az íróknak nincsen sok idejük írni munka/suli mellett, mert végül is nem ebből élnek meg. Vagy alkotói válságban küzdenek, ami szinte mindenkinél van. De pl. van olyan is, aki csak 1 sztorit csinál aztán hagyja az egészet.
Ilyenkor érdemes érdeklődni privát üzenetben esetleg az írónál vagy a falára írni, hogy mi a helyzet vele, mire számíthatnak az olvasók. :)
Sajnos a blogolás is haldoklik, vagy már ki is halt.
Most mindenki fél és 15 perc közötti videókat néz vagy készít.
Kár érte.
A wattpad eleve egy nem nívós oldal - és még nagyon szépen fejeztem ki magam -, teli "nem épp a legigényesebb írásokkal", szóval nem kell csodálkozni.
Ha komolyan akarsz az írással foglalkozni (sokan igen), jobb minél hamarabb szintet lépni, amelybe a wattpad nem fér bele.
Kezdőknek még so-so jó - csak a kezdő író ne wattpadon olvasgasson, mert az ottani történetekből semmit sem fejlődik pl. az írástechnikai, vagy kifejezőkészsége.
Ez is lehet egy ok, a másik meg pl. amit a kettes is említ.
Szerintem a wattpad nincs kihaló félben.
Én magam írok és olvasok is rajta. Egy csomó igényes ember írását olvasom, akik közül van aki rendszeresen tesz ki részt.
Én viszont azon az elven vagyok, lehet sokan mások is, hogy amíg nincs kész a könyvem addig nem rakom ki, mert tudom milyen érzés várni mikor legszívesebben egyszerre befalnám a lapokat.
Plusz eget értek 1-sel, a legtöbb írónak tényleg egy ideig vagy kifogy az ötlet, vagy sok az elvárás a suliban/munkában. A másik csoport meg csak egy könyv publikálása miatt csinál fiókot.
Hát nem tudom, hogy "haldoklik-e", de én is használtam a Wattpad-ot, csak fordított céllal.
Ismerve az ottani írói minőséget és olvasóbázist, amelyik írásom népszerű lett a Wattpad-on, azt kidobtam, mert azt jelenti trash tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!