Tudnátok véleményt mondani?
Figyelt kérdés
Próbálok E/3-ban írni több E/1 regény megírása után, és jól jönne pár visszajelzés, hogy mit csinálok jól, vagy min javíthatnék. Egy Budapesten játszódó, vérfarkasos történetről van szó.
Egyszer már próbálkoztam egy másik történettel, de ott megakadtunk annyinál, hogy "nem eredeti, mert a főszereplőnek vörös a haja, és fantasy", és pont ezért raktam most ide a prológus linkjét. Az első "részben" karaktermontázsok vannak. Aki nem akarja megnézni, az ne tegye, de ne erről szóljon az összes válasz megint, kérlek.
2023. szept. 8. 19:40
1/3 anonim válasza:
Igaz én nem vagyok szakértő,csak egy amatőr aki szivesen olvasgat ilyesmi történetet.
Az elejét olvastam el,és szerintem teljesen jó.
Farkasemberes?
VAmpirok is lesznek benne?
2/3 A kérdező kommentje:
Vérfarkasos, igen, de vámpír ebben pont nem lesz. Ez a saját univerzumomban játszódik, és minden sztoriban igyekszem más-más lényt középpontba helyezni.
2023. szept. 9. 11:14
3/3 anonim válasza:
Jaj értem
Vampir nélkül is izgalmas lesz biztos az egész sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!