Olyan romantikus könyvet keresek, aminek rossz a vége(pl.nem jönnek össze), vagy az elején egy másik sráccal van/próbál túllenni rajta(nem feltétlen rossz végződéssel)?
A bexit már olvastam, ugye abban is az van hogy SPOILER gerin lép túl
Ilyesmikre gondoltam, vagy olyan aminek rossz a vége mert nem jönnek össze
vagy ugye akkor olyan hogy az elején egy másik sráccal van, akin aztán túllép/szakít
Emily Bronte: Üvöltő szelek
Colleen McCullough: Tövismadarak
Molnár Tóni: Tépődések
Herbert Wells: A tengeri tündér
Szerintem tudok ajánlani általad kért sztorit, címe: "Orosz rulett" a szerzője magyar, Baráth Viki.
"Sophia Jones egy céltudatos leányzó, aki sohasem ismerhette Édesanyját." A másik főszereplő benne pedig Viktor Makszimov, "az éjszakai klubok és kaszinók ura."
Igazából a végének alakítása a Te gondolatodra van bízva. Szóval, Tőled függ minek is éled meg, illetve, hogy a kérdésedre adott válaszomra azt mondod, jaj hagyj már - persze miután elolvastad a könyvet vagy annak ismertetőjét - vagy pedig azt reagálod, uhhh köszi, valami ilyesmit kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!