Mi a jó abban, hogy az író nem írja le rendesen a befejezést?
Figyelt kérdés
Pl. a Robin Cook - Kóma című könyvében nagyon kíváncsi lettem volna, hogy végül hogyan végződik az orvostanhallgató sorsa. Erre föl semmi. Azt hittem kitépték azt az oldalt, de nem. :(2023. szept. 14. 18:20
1/4 anonim válasza:
Van hogy neked magadnak kell használnod a fejed hogy kikövetkeztesd a befejezést.
Olyan is van, hogy az a befejezés, hogy nincs befejezés. A sztori összességének szempontjából pont az lenne a rosszabb, ha leírnák pontosan, hogy mi lesz a karakterek sorsa.
Olyan is van, hogy meg kell értened a könyv témáját, hogy megértsd a befejezést, mert különben értelmetlennek fog tűnni.
Mivel nem olvastam a könyvet, ezért fogalmam sincs hogy ezek közül melyiket akarta Robin cook megvalósítani.
2/4 anonim válasza:
Talán így izgalmasabbnak hat a regény, hogy neked kell esetleg teóriákat gyártanod, hogy vajon mi lehet a befejezés.
3/4 anonim válasza:
Igény esetén lehetőséget biztosít az esetleges folytatásra.
4/4 anonim válasza:
Befejezés soha nincs, csak a történet további részét már nem tudjuk meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!