1/13 anonim válasza:
Tegnap fejeztem be a Lykke-Per-t, ma kezdtem bele az Ancient Egyptian Literature, Volume II: The New Kingdom-ba, utána pedig a Soldier's Pay következik majd, de lehet, hogy a Carried Away: A Selection of Stories (Munro).
2/13 anonim válasza:
J.R.R Tolkien: A szilmarilok. Ha befejeztem nyilván jönnek a többi könyvei időrendi sorrendben, aztán ha azokkal is megvagyok műfajt váltok és neki állok a Dmitry Glukovsky: Metró trilógiájának és Adrian Tchaikovsky eddig beszerzett könyveinek.
3/13 anonim válasza:
Katee Robert: The Dragon's Bride
4/13 anonim válasza:
Török Ábel: A gonosz erdő meséi
5/13 anonim válasza:
Knesz Beáta Carmen: Én a megbélyegzett
6/13 anonim válasza:
robert jordan: a világ szeme
elég lassan haladok vele, annyira nem köt le
7/13 anonim válasza:
„robert jordan: a világ szeme
elég lassan haladok vele, annyira nem köt le”
A következő kötet már sokkal pörgősebb, a hatodik végéig pedig letehetetlen.
8/13 anonim válasza:
*mármint a 2-6 kötet letehetetlen
de ha unod, olvass mást
9/13 anonim válasza:
He who fights with monsters - litrpg sorozatot fejeztem be épp,
most egy másik litrpg sorozatot kezdtem el: Defiance of the Fall
10/13 A kérdező kommentje:
Van a könyves polcomon egy regény, oké több van, de nem tudom érdemes e elkezdeni.
Elég hosszú, a neve Passuth László- Sárkányfog.
Olvasta valaki?
Megéri kiolvasnom?
2023. szept. 12. 13:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!