Hol tudnék egy általam készített PDF dokumentumot magas minõségben kinyomtatni és könyvszerûen befûzetni?
Van esetleg valami online lehetōség arra, hogy emailben elküldök egy PDF-et, õk kinyomtatják és könyv formájúra elkészítik, majd postán elküldik?
Vagy ha ilyen nincs, akkor a mûanyag spirálozásnál igényesebb formát hol/hogyan lehetne elérni?
Idáig én is eljutottam, és mindenki akinél kérdeztem, rögtön a szakdolgozatokra asszociált, de nekem konkrétumok kellenének (pl. link, weboldal, stb.).
A szakdolgozat forma szerintem túl drága lenne. Nem valami életbevágóan fontos dolgot szeretnék nyomtatni, csak csupán hobbihoz való információkat annak érdekében, hogy hosszútávon megmaradjanak, jobban nézzen ki, és élvezetebb legyen átlapozni mint egy műanyag spirál füzetet.
Aranybetűs nyomás, biblia papír meg bőr kötés nem feltétlen kell.
Copyguru holapjának kötészettel foglalkozó oldala képekkel illusztrálja, hogy milyen kötésfajtákat lehet itt kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!