Mi a probléma a fóliázással?
Nem értem, miért megy a hiszti erről. Ha érdekel egy könyv a könyvesboltban, elolvasom a hátulján az ajánlót. Ha nincs ajánló, megnézek az interneten egy összefoglalót. De miért kezdene el valaki olvasgatni egy könyvesboltban?
Ráadásul a könyv külső tisztaságát is jobban megtartja a fólia.
18. Nincs szivárványos táskám, szimplán egy heteroszexuális, házas nő vagyok, akinek nem 70+es az IQja, ezért tudom, hogy a homoszexualitás, a transzneműség és a többi nem választható, veleszületett, természetes dolog, valamint az ilyen emberekkel nincs semmi gond, ezzel nem követtek el semmi rosszat, nem ártottak , nekem sem, neked sem, senkinek sem, mégis undorító módon negatívan diszkriminálják őket, kezdve a kormánnyal, csak azért mert léteznek.
Egy gyerek nem attól lesz meleg, ha melegeket lát egy sorozatban, vagy melegekről olvas egy könyvben. De még a saját nemi identitása sem ilyesmiktől függ. Ez nem így működik, így értelmetlen ostobaság a fóliázás is. A kormány csak szándékosan ellenségképet akar gyártani azokról akiket nem ért meg, és a sok birka sajnos még követi is. Így elterelheti a figyelmet a hibás vezetésről.
Itt nem logikai alapon hozzák a törvényeket, hanem amivel jobban meg lehet osztani a népet
Egy olyan országról beszélünk, ahol fóliázzák az LMBTQ könyveket, mert az ártalmas a gyerekeknek, miközben ha valaki megerőszakol 2 gyereket és megöli azt, aki erre rá jött, csak 10 év börtönbűntetést kap. ( [link] )
De persze védjük a gyereket.
Igen, csak ez kb olyan védelem, mint mikor véded a gyereket a pillangóktól, s megcsípi egy darázs. Kész rögej.
A probléma a fóliázással:
-a mögötte lévő elv
-a precedens amit teremt
-az hogy egy kormánynak becézett bűnszervezet bűvésztrükkje, ami a figyelmet tereli el arrol, hogy az ország nyakig ül a sz*rban.
Így hirtelen ennyi baj van vele.
Még csak 5 nap telt el a kérdés óta:
"A gyermekvédelmi törvényre hivatkozva küldtek el egy kiskorút a szépirodalmi polcoktól az Alexandra könyvesboltjában"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!