Vége van a Bleach-nek? Örülsz neki?
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-17 10:37
Itt nem nyers fogalmazás van, hanem oltári hibák. Ez nem msn, nem kell sietni, a vessző meg ingyen van.
Már elég későn szólok bele, de legalább már mindenki tudja, hogy a mangának közel sincs vége! És azért valljuk be, tényleg elég idegesítő, amikor minden alap nélkül Bleach-fanok azt híresztelik, hogy vége van a mangának, és hogy így sajnálják, meg úgy sajnálják. Először azért biztos forrás után kellene kutatni, aztán mondani ilyeneket.
Gondolhatunk akármit, a mangakák úgyis mindig ránk cáfolnak! :D
Hivatalosan is bejelentette a TV Tokyo:
A Bleach utolsó részét Japánban 2012 Március 27-én fogják leadni. Ezzel a sorozatnak vége lesz de elképzelhető hogy OVA részeket még csinálni fognak hozzá!
A sorozatnak nem lesz vége.
AZ alábbi szöveg innen származik: [link]
"Ma jött a hír, hogy a Bleach animéje március 27-én véget fog érni a 366. résszel. Ez annyit tesz, hogy a Fullbring sztorit lezárva valószínűleg várnak, míg elég fejezet összegyűlik az utolsó történet meganimálásához, anélkül, hogy fillerezni kéne. Szerintem nagyszerű hír, így nem kell fillereket nézni, és amikor visszatér, sokkal pörgősebb lesz, mivel több fejezetet is feldolgozhatnak majd egy részben."
vagy
Ezt is elolvashatod: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!