Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vége van a Bleach-nek? Örülsz...

Vége van a Bleach-nek? Örülsz neki?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 16:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nincsen vége, csak szünet van. Képben vagy te is (Y)
2010. okt. 16. 18:42
 2/14 A kérdező kommentje:
A mangának, legalábbis eddig a sztori úgy néz ki
2010. okt. 16. 20:11
 3/14 anonim ***** válasza:
Ehh. Nem, oda van írva az aljára, hogy 2 hét múlva folytatódik (október 23 talán), csak az Aizenes sztorinak lett most vége, magának a mangának biztosan nincsen vége.
2010. okt. 16. 21:28
 4/14 A kérdező kommentje:
Az lehet, de nekem már Aizen megszüntetése is annyit tesz, hogy vége a mangának. Nagyon untam a fejét.
2010. okt. 16. 21:50
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
ti hülye barmok nincs vége se a mangának se pedig az animének (elnézést kérek a beszólásért)csak nem ti is az indán lógtok még kb 220 része lessz a sorozatnak most kb 5 hónapra leáll a sorozat de folytatni fogják ÚJJÚLT ERŐVEL összesen a levetített sorozatokkal eggyütt és még a maradék 220 résszel kb 500 részes fogjátok fel kérlek szépen titeket a bleac-kedvéért,HOGY NINCS VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGE CSAK SZÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL OKSA tehát nincs vége csak szünetel még csak most fog jönni a java nem lessz unalmas majd meglátjátok jó lessz én legalábbis alig várom
2010. okt. 17. 01:20
 6/14 A kérdező kommentje:

Utolsó, szégyellhetnéd magad, biztos divatanimás-blícsfan vagy, ami nem baj, csak lehetne kulturáltabban is beszélni. Nem, én legalábbis nem szoktam chat-elni, veled ellentétben. Én a mangának olvastam el a legutóbbi fejezetét, ami úgy néz ki, mintha vége lenne.

ui: nem az animéről volt szó

ui2: hülye vagy

csá

2010. okt. 17. 09:15
 7/14 anonim ***** válasza:
tudom,hogy a mangárol van szó de annak sincs még vége de az utobbi időkben koomolyan mondom.... mind 1 nem vok bleach fan csak a rendezőjével v ok valamilyen kapcsolatban OLYAN MINTHA AZ INDÁN NEM AKARNÁK HOGY FOLYTATÓDJON na mind1
2010. okt. 17. 10:29
 8/14 anonim ***** válasza:
ma 01:20,és ma 10:29 v ok kb 3 hónapja jártatom a számat,hogy se a manga,se pedig az aanime nem lessz vége mert nem csak a pofámat jártatom és csak a hasamra ütök éss kinyögök valami hülyeséget ,hanem hosszú és fáradtságos munka árán sikerült végre megszzrezzem ezeket az infokat erre meg különböző oldalakon ahol kommenteket lehet írni a bleach-hez csak is olyan válaszokat kaptam :minek folytatódna már vége,de jó lenne ha nem lenne vége,óóó de kár hogy vvééége . erre írom hogy még nincs vége csak szünet lessz és szószerint elköldtek a qrva anyámba bpccs a nyer fogalmazásért.de most mi is van ? ha annyira szeretitek a bleachot akkor mi a fenének írnak ilyeneket ááááá mind 1
2010. okt. 17. 10:37
 9/14 A kérdező kommentje:

Én MÁR nem szeretem. Régen szerettem, csak ugye, hogy várni kell sokat mindig a következő részekre, aztán a sok filler. Aztán abbahagytam, néha mindig megnézem a legutóbb fordított fejezetet.

Jóvanna!

2010. okt. 17. 10:49
 10/14 anonim ***** válasza:

heheXD én már nem szólok bele csak : Renjiiiiiiiiiiiii<3

köszönömXD

2010. okt. 19. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!