Mi ennek a könyvnek a címe?
Figyelt kérdés
Trilógiáról van szó. Amikor olvastam még csak az első 2 rész volt lefordítva. Fantasy könyv.
Van 3 testvér 3 különböző anyától, ami viszont fontos hogy mindegyik szukkubusz. Ebben a trilógiában a kifejlett szukkuszuszok bármilyen lény alakját fel tudják venni és állandóan párzani szeretnének, csak akkor lesz ura magának, ha életreszóló párt talál magának.
Az első részben az egyik fivér, aki orvos és klinikát vezet a démonok ellátására találkozik egy vadásszal, aki bekerül hozzá a kórházba. Az ő kapcsolatuk kibontakozása van főszerepben ebben a részben.
2023. aug. 24. 07:55
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem ez, de ezt is olvastam már, csak ennek is csak az első részét tudtam korábban elolvasni
2023. aug. 25. 01:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!