Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a könyvről?

Figyelt kérdés

Wattpadon írtam és kíváncsi vagyok a véleményetekre.

[link]

2023. aug. 23. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Még a leírást se bírtam végigolvasni, olyan borzalmas a szöveg. Tanulj meg írni.
2023. aug. 23. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Leírás és első fejezet után:

A leírás nem kelti fel az érdeklődést.

A szereplők fotóval bemutatása nem jó. Külsőről leírás, személyiség és múlt a történet során derüljön ki lehetőleg, ne ilyen bedobált karakterlappal.

A sztori full random, elválasztás nélkül oda van cseszve a karakterlapok után, elsőre zavaró. Ne használj emojikat, ha a szereplők érzelmeit akarod kifejezni, írd le, mit érez, hogy beszél, fejtsd ki a testének a fizikai reakcióit.

Posztolás előtt nézd át a szöveget. Benne hagytál elgépeléseket is, pl azt, hogy "higy" a "hogy" helyett.

2023. aug. 23. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak a fülszövegben 15-20 helyesírási hibát talátam. Ha már írsz, legalább tiszteld meg annyival az olvasókat, hogy minimum ötször átolvasod és javítod. Ha esetleg nem vagy biztos benne, hogy hogyan is épül fel a sztori vagy a helyesírásban, akkor járj utána.
2023. aug. 23. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt régen egy bohózat, abban van ilyen:

„SZERZŐ: (lelkesült arccal): írta Kanócz Dániel... író... Személyek: Báthory Zsigmond, Báthory Erzsébet, Báthory Aliz, Báthory Jenő, Báthory Hugó, Báthory Alajos, Báthory Ármin, Báthory Ödönke. Majd: Hunyadi János, Hunyadi Ferenc, Hunyadi Jakab, Hunyadi Géza, Hunyadi Anna, Hunyadi Frida, Hunyadi Emil, Hunyadi Péter és Hunyadi Pál. Mit szól hozzá, mennyi édes Hunyadi a darabban?”

A bevezetőd kicsit ilyen, csak Almásyval. Elolvastam az első fejezetet. Nem kellett volna.

2023. aug. 23. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszenek a fotók, nagyon jól megszerkesztetted. :) De próbáld meg inkább külön bejegyzésbe rakni őket "Szereplők" címmel.

Egyéb:

Ne használj smiley-kat a történetben, kérlek!

Dialógusjelet használj párbeszédeknél, ne kötőjelet!

Legyenek kicsit hosszabb fejezetek, 1000-2000 szó minimum.

A történetről nem tudom mit mondjak, kb olyan mint egy vázlat. Kicsit részletesebben ki kéne dolgozni. De valahol el kell kezdeni, szóval hajrá! :)

2023. aug. 23. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Krisztusom... azok a szmájlik... ilyet még 10 évesen is ciki írni... na meg a képek... jaj...
2023. aug. 24. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Ez inkább egy tévébohózat forgatókönyvének tűnik, Família Kft. vagy ilyesmi, a sztorit nem olvastam végig, csak belenéztem.

A forma olyan amilyen, de legalább az elgépeléseket javítsd ki. A Mr. és Mrs. valami külföldre szakadt szereplő?

2023. aug. 25. 08:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit átírtam az elejét.

Első fejezet

Nehéz köd ereszkedik a tájra. Csendes és néptelen a környék. A villa parkja, amely sokszor oly eleven, most néma, rejtőzködő.

Homályba burkolózik maga a ház is. A spaletták betéve, nincs semmi mozgás. Csak az egyik ablakon szűrődik ki gyenge fény. Egy dolgozószoba ablaka.

A némaságot váratlanul telefoncsörgés szakítja meg.

– Halló, tessék?

– Almásy úr?

– Almásy Ferenc?

– Igen, én vagyok. Ott ki beszél.

Egy pukkanó hang a távolból, majd üvegszilánkok…

– Itt van Almássy?

– Mit akar?

– Legközelebb a fejére célzok. Százmillióért megveheti az életét. Lujza üdvözli.

2023. aug. 25. 12:43
 9/10 A kérdező kommentje:
8as. Ez nagyon jó. Tehetséges vagy
2023. aug. 25. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos kistörténetnek tűnik olyan gyermetegnek. Folytasd,mert gyakorlásra jó és ugye valahol el kell kezdeni
2023. aug. 25. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!