Melyik a top 3 könyv, amit ajánlanál?
Sajnos azt érzem, hogy a manapság '' trendi'' könyvek nem nekem íródtak. Elég nehezen találok olyat, ami tényleg leköt.
Lehetőleg ne Colleen Hoover és hasonlók legyenek. Légyszi írjátok kort is!
Köszönöm :))
Ez attól is függ, hány éves vagy és milyen műfajt szeretsz.
De pl amik nekem örök kedvencek:
Darren Shan Démonvilág sorozata és a Vámpírkönyvek sorozat
Kerstin Gier-től az Időtlen szerelem
Julie Kagawa: Vastündérek
31 éves vagyok
32 eves vagyok,
És én szeretem olvasni a pöttyös és csíkos könyveket
A mi lányunk-Gergely Marta
Bettina harom élete-Kertész Erzsébet
A tábornok lánya-Kertész Erzsébet
Születésnap-Szabó Magda
Ők a kedvenceim.
Az újabb könyvek közül
A hasadék a kedvenc Jozef Karikátol
Szepheng King AZ-t is szeretem.A nagy kedvenc ugye a Harry Potter sorozat amit bármikor újra olvasok mar 16 éves koromtól,valamint Leslie L.Lawrence könyvei,kb az összes,de ha ki kellene emelnem kedvenceimet,akkor azokat a köteteket mondanám amik a Himalájában játszódnak
21 éves vagyok, ezeket meleg szívvel ajánlom:
Ann Aguirre - Razorland trilógia (YA, zombis, disztópikus, romantikus)
L. M. Montgomery - Anne sorozat (YA, romantikus, kalandozós)
Tricia Levenseller - A Kalózkirály Lánya (YA, kalózos, romantikus fantasy)
+2:
Mark Lawrence - A Széthullott Birodalom trilógia (dark fantasy, disztópia, horroros kalandozós)
Jennifer L. Armentrout - Luxen sorozat (YA, romantikus fantasy)
Igyekeztem különböző témájú-stílusú könyveket összeírni, de pontosabb válaszokat tudnánk írni, ha elárulnád, milyen műfajokra vagy kíváncsi:D Esetleg mik a kedvenc könyveid, mikhez keresel hasonlót?
Nyugi, igényes és régóta olvasó könyvmoly úgysem fog CoHo-t ajánlani soha, max az ellenségeinek:D
Előző válaszokból a Harry Potternek és az Időtlen szerelemnek plusz egy szavazat!
Zajácz D Zoltán: Balaton trilógia (ami amúgy 4 részes :D)
Sue Fortin: A lány aki hazudott
E. Lockhart: A hazudósok
Meg persze a Harry Potter amit már többen is ajánlottak. Harry Potter ugye örök 💙
(lehet velem van a baj, de én pl szeretem CoHo-t légyszi magyarázzátok el akar privátban mi a baj vele)
Én Neil Gaiman könyvei közül merem ajánlani bármelyiket. Ha elsőre inkább valami könnyed kéne tőle, akkor inkább valamelyik antológiát mondanám, mondjuk a Tükör és Füstöt. A pasi szó szerint minden műfajban is alkotott már, szóval könnyű neked tetsző darabokat találni a művei közt.
Peter S. Beagle: Az utolsó egyszarvú. Fantasynak álcázott filozófiai mű, kicsit nehéz olvasmány, de a felszínen nagyon szép és kedves mese.
Plusz egy szavazat a Széthullott birodalomra, a Vámpírkönyvek sorozatra és a Démonvilág sorozatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!