A szerelem képlete könyv borító?
Figyelt kérdés
Hogyan tudjam meggyőzni a szüleimet, hogy vegyék meg nekem a szerelem képlete és az eszméletlen szerelem könyvet? A borító a bibi..:<valakinek valamilyen ötlete?2023. aug. 20. 18:51
1/7 anonim válasza:
Mi "bibi" benne? Egy rajzolt borító rajta egy tök ártalmatlan csókkal. Hacsak nem vagy 6 éves, a szüleid le fogják szarni.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, igazad van, de az ilyen borítók sosem jöttek be
2023. aug. 20. 19:58
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem az ilyen csókosak, :/
2023. aug. 20. 19:58
4/7 anonim válasza:
Húha, milyen problémák vannak itt 😅 Szerezz valahogy pénzt, menj be a könyvesboltba és vedd meg magad, úgy, hogy a szüleid ne lássák 🤷♀️
5/7 anonim válasza:
Ha olvasás miatt szeretnéd akkor menj el könyvtárba, vagy olvasd el neten, esetleg kérd el olyantol akinek megvan.
Miért szeretnéd hogy neked is meglegyen?
Ha erre válaszolsz könnyebben tudunk akár segíteni
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy válaszoltal, 5/5!
Sokan ajánlják booktokon. Nagyon szeretem az ilyen romcom könyveket. Jó volna ha nekem is meglenne
2023. aug. 21. 09:30
7/7 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni, de komolyan a szüleidet csak a borítón szereplő, rajzolt, csókolózó pár zavarja a könyvben, és nem az, hogy rá van írva, hogy 16+? :/
De probáld meg összegyűjteni rá a pénzt és megrendelni/megvenni. Ha megvan és nincs már meg a blokk, akkor visszavinni nem tudják, és ha van rá lehetőséged, ne lvasd akkor előttük és ne is mutogasd annyira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!