A Blake lány név, vagy fiú?
Figyelt kérdés
Éppen könyvet szeretnék írni, és láttam, hogy van fiú és lány Blake is, szóval ez uniszex név? És ha igen, akkor nem fog hülyén kinézni a könyvben, ugye?2023. aug. 20. 18:22
1/5 anonim válasza:
Uniszex. Blake Lively nő Blake Shelton meg férfi. Számomra nem lenne zavaró
2/5 anonim válasza:
Legyen vezetéknév és max azon hívják majd a karakterek.
3/5 anonim válasza:
Fiúnév, USA-ban gyakorlatilag bármilyen nevet adhatsz a gyerekednek, ezért kapott a színésznő fiú nevet, elsőszülött lányánál folytatta ezt a hagyományt, és ő James lett. Hasonló példa Michael Michele színésznő, akit az anyja egy barátjáról nevezett el.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!!♥
2023. aug. 23. 11:39
5/5 anonim válasza:
Szerintem jó lesz a Blake, viszont ha hasonlót akarsz, akkor: Blanka, Bianca, és Blaise/Bléz/Bléjz inkább. De szóval szerintem is jó a Blake is, kereszt, -meg vezetéknévnek is. :):)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!