Heartstopper könyvek, pls valaki segítsen :<...?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon szeretném hogy a szüleim megvegyék a 4 heartstopper könyvet. Mit csináljak, hogy ne tudják hogy lmbtq van benne? Vagy hogyan tudjam meggyőzni őket hogy megvegyék?2023. aug. 19. 19:15
A kérdező szavazást indított:
könyv
olvasás
szórakozás
könyvek
lmbtq+
szülők
8 szavazat
1/5 anonim válasza:
Le van fóliázva a buzeránsveszély miatt, ezt már azok is tudják akik soha nem olvastak könyvet, de a média eléri őket. Vállald fel nyugodtan.
2/5 anonim válasza:
Hát, szerintem más részekről beszélj nekik, vagy ha nagyon fontos, hogy ez benne van, akkor mondd azt, hogy nem ez a történet lényege (nem olvastam még, bocsi, de szerintem ez így lehet hogy szülőképes)
4/5 anonim válasza:
Olvasd online tapastic-on. Full legális, és a szüleidnek nem is kell tudnia róla. Egy a bibi, tudni kell hozzá angolul.
5/5 anonim válasza:
Könyvtár.
Vagy kérj könyvutalványt, abból azt veszel, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!