Vannak hasonló könyveket, mint a Heartstopper?
Láttam a sorozatot és odáig voltam… hasonlóan, aranyos, meleg kapcsolatról szóló könyvet tudtok? Olyan érdekelne, ahol a központi téma szinten a románc.
És érdekelne, hogy vannak e magyarul a sorozat alapjául szolgáló könyvek?
Ez egy képregény. Angolul is lehet olvasni, mert nem egy bonyolult nyelvezete van. Ha tervezel középfokút vagy már megvan, akkor szerintem simán el tudod olvasni.
De azt hiszem ingyen is olvasható a webtoonson? Vagy valamelyik indie képregényes honlapon...nem tom...írd be a keresőbe.
Nekem ami még tetszett ezen kívül, ami meleg férfi-férfi kapcsolatról szólt az az Akhilleusz dala volt. De az elég más.
Sokan szeretik még az olyan könyveket, mint az Aristotle és Dante sorozat vagy a Simon Snow (?) sorozat vagy a Simon és a homo sapiens lobby könyveit. Nekem egyik sem jött be igazából, de megkeresheted őket.
Ja, meg T.J. Klune az, aki sok férfi-férfi románcos könyvet ír, de azok szintén fantasyk, mint pl. a Simon Snow.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!