Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a legrémisztőbb Stephen...

Melyik a legrémisztőbb Stephen King-regény?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Véleményetek szerint melyik Stephen King legrémisztőbb regénye, ami garantáltan álmatlan éjszakákat okoz és féltetek utána kimenni a mosdóba? Nekem sajnos még egyik könyve sem okozott ilyen élményt, de kíváncsi lennék rá!

Köszönöm a válaszokat! :)

2023. aug. 11. 19:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%

10: Sok könyvet olvastam, de könyveken és filmeken félni én sem tudok.:)

Hozzátenném, ha valami mégis ijesztő lehet, akkor az az, ami valóságban is megtörténhet, vagy nagyobb az esély rá. Szóval pl. nem a Ragyogás, hanem a Tortúra.

2023. aug. 13. 18:11
 22/28 anonim ***** válasza:
92%
Kedvencek temetője, Borzalmak városa, Salem's Lot.
2023. aug. 18. 11:15
 23/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem leszek népszerű ezzel a véleménnyel,de szerintem Kingnek nincs ijesztő könyve inkább nyomasztónak mondanám ebben viszont nagyon is jó. Ha ijesztő könyvet keresel,akkor olvasd el ezt: Jozef Karika: a hasadék
2023. aug. 18. 16:07
 24/28 anonim válasza:
Hát nemtudom a kedvencek temetője nem volt para nekem maximum nyomasztó, 12 évesen olvastam de lehet csak azért mert birom az ilyeneket rá egy évre olvasram az intézetet az jobban is tetszett és szerintem durvább is volt (màrmint hogy mennyire el tudnak menni bizonyos emberek, az sem volt para)
2023. szept. 9. 14:44
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
A Cujo, a Minden sötét, csillag sehol, a Kívülálló, Carrie, Mr. Mercedes amiket olvastam. Mindtől kivert a víz, de a második és harmadik okozott nem jó álmokat.
2023. szept. 9. 17:39
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ragyogás kb. 15 évesen olvastam, de mertem elaludni...
2023. szept. 10. 20:39
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
* nem mertem
2023. szept. 11. 07:30
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem A ragyogás és a Borzalmak városa.
2023. dec. 10. 20:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!