Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan tudom a wattpad könyvem...

Hogyan tudom a wattpad könyvemet több emberhez eljuttatni?

Figyelt kérdés
Elkezdtem egy könyvet wattpadon,viszont nem igazán jut el senkihez sem. Persze kell hozzá egy idő is,csak gondoltam megkérdezem,hogy lehetne ezt valahogy terjeszteni

2023. aug. 11. 08:50
 1/5 Jazminbeke44 válasza:
100%
Én mostanában sokat olvasok wattpadon, és mindig úgy találom meg a könyveket, hogy feldobja a Tiktok egy-egy jelenetét leírva, vagy Instán is lehet megérné reklámozni.
2023. aug. 11. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon vannak erre csoportok
2023. aug. 11. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
2023. aug. 11. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
95%

1. Csillagozd, kommenteld a hasonló fandomban, zsánerben írók műveit, kövesd őket (nyilván akiknek tetszenek a művei) hogy kialakíts egy ismertségi kört

2. Facebook, discord és hasonló csoportok

3. Mutasd meg osztálytársaknak, ismerősöknek stb, akiket szerinted érdekelne

"Csak úgy" a kutya se fog ráakadni.

2023. aug. 11. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen igaz, hogy "csak úgy" senki nem fogja olvasni. Én sem hirdettem sehol a sztorimat, mégis elég sokan megtaláltak mostanában.

Két dolog, ami nagyon fontos, az olvasók "toborzása" érdekében:

1. Legyen a történetednek egy egyedi címe. Persze, mind az, de én olyanra gondolok, amibe ha egyszer belefut az ember, egyből feltűnjön és nem ezek a "Bátyám legjobb barátja" meg a "Szomszéd fiú" mert ezek 12 egy tucat.

2. Ami még külön fontos, hogy népszerű kategóriákba tedd a könyved. Vagyis nem kategóriák tudod a # után. Na és ha pl romantikus sztorit írsz, akkor érdemes a "romantikus" "love" "romance" stb kategóriák kategóriákba tenni, és ha folytonosan írod a fejezeteket, ezekben egyre feljebb haladsz a ranglétrán és így sokkal de sokkal többen akadnak rá a sztoridra.

További olvasókban gazdag, sok sikert az íráshoz :)

2023. aug. 24. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!