Hogyan tudom a wattpad könyvemet több emberhez eljuttatni?
1. Csillagozd, kommenteld a hasonló fandomban, zsánerben írók műveit, kövesd őket (nyilván akiknek tetszenek a művei) hogy kialakíts egy ismertségi kört
2. Facebook, discord és hasonló csoportok
3. Mutasd meg osztálytársaknak, ismerősöknek stb, akiket szerinted érdekelne
"Csak úgy" a kutya se fog ráakadni.
Nem feltétlen igaz, hogy "csak úgy" senki nem fogja olvasni. Én sem hirdettem sehol a sztorimat, mégis elég sokan megtaláltak mostanában.
Két dolog, ami nagyon fontos, az olvasók "toborzása" érdekében:
1. Legyen a történetednek egy egyedi címe. Persze, mind az, de én olyanra gondolok, amibe ha egyszer belefut az ember, egyből feltűnjön és nem ezek a "Bátyám legjobb barátja" meg a "Szomszéd fiú" mert ezek 12 egy tucat.
2. Ami még külön fontos, hogy népszerű kategóriákba tedd a könyved. Vagyis nem kategóriák tudod a # után. Na és ha pl romantikus sztorit írsz, akkor érdemes a "romantikus" "love" "romance" stb kategóriák kategóriákba tenni, és ha folytonosan írod a fejezeteket, ezekben egyre feljebb haladsz a ranglétrán és így sokkal de sokkal többen akadnak rá a sztoridra.
További olvasókban gazdag, sok sikert az íráshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!