Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lányok, fiúk! Hogyan tudnám...

Lányok, fiúk! Hogyan tudnám eljuttatni egy rendezőnek, vagy forgatókönyv írónak?

Figyelt kérdés
Írtam egy film forgatókönyvet és kíváncsi lennék hozzáértő emberek véleményére. De nem tudom, hogy hogyan tudnám felvenni velük a kapcsolatot. Valaki tudna valami jó tanácsot adni? Fontos lenne.

2016. jan. 12. 03:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Befolyásos kapcsolatok nélkül sokat nem érsz vele sajnos
2016. jan. 12. 05:57
 2/4 Kim Bo Mao ***** válasza:
milyen hosszú filmre, hány oldalas?
2016. jan. 12. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be egy színházba, és keress egy rendezőt, majd beszélj vele. Ez a legtöbb, amit tehetsz, de kapcsolatok híján tényleg kevés az esélyed.
2016. jan. 13. 09:44
 4/4 San Bernardo ***** válasza:

Ahogy azt 1-es mondja, kapcsolatok kellenek. Rendezők, stúdiók ezrével kapnak forgatókönyveket, ötleteket, nem te vagy az egyetlen. Még ha szóba is áll veled ismeretlenül valaki, évekig pihentetheti valahol a többi száz alatt. Stallone a Rockyval másfél évig házalt stúdióról stúdióra, mire Andy Vajna elfogadta.

....Ha nincs kapcsolatod, keress olyan embereket akinek vannak, teljesen idegenhez ismeretlenül beállítani reménytelen szerintem. Nézz szét a személyes ismerőseid és az ő ismerőseik közt.

2016. jan. 13. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!