Lányok, fiúk! Hogyan tudnám eljuttatni egy rendezőnek, vagy forgatókönyv írónak?
Figyelt kérdés
Írtam egy film forgatókönyvet és kíváncsi lennék hozzáértő emberek véleményére. De nem tudom, hogy hogyan tudnám felvenni velük a kapcsolatot. Valaki tudna valami jó tanácsot adni? Fontos lenne.2016. jan. 12. 03:59
1/4 anonim válasza:
Befolyásos kapcsolatok nélkül sokat nem érsz vele sajnos
2/4 Kim Bo Mao válasza:
milyen hosszú filmre, hány oldalas?
3/4 anonim válasza:
Szerintem menj be egy színházba, és keress egy rendezőt, majd beszélj vele. Ez a legtöbb, amit tehetsz, de kapcsolatok híján tényleg kevés az esélyed.
4/4 San Bernardo válasza:
Ahogy azt 1-es mondja, kapcsolatok kellenek. Rendezők, stúdiók ezrével kapnak forgatókönyveket, ötleteket, nem te vagy az egyetlen. Még ha szóba is áll veled ismeretlenül valaki, évekig pihentetheti valahol a többi száz alatt. Stallone a Rockyval másfél évig házalt stúdióról stúdióra, mire Andy Vajna elfogadta.
....Ha nincs kapcsolatod, keress olyan embereket akinek vannak, teljesen idegenhez ismeretlenül beállítani reménytelen szerintem. Nézz szét a személyes ismerőseid és az ő ismerőseik közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!