Szent Johanna gimiben kik jatszanák el nálatok a szereplőket?
Kíváncsi vagyok ti hogy kepzelitek őket, linket is rakhattok be :)
Nálam:
Reni: Josephine Langford
Cortez: Heti Fiennes Tiffin
Virág: Emma Myers
Ricsi: Aramis Knight
Kinga: Sofia Carson
Zsolti: tyler posey
Dave: Mitchell hope
Maday: Alex borstein
Edina: olivia holt
Arnold: Cole Sprouse
Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman és Kenny McCormick
Véletlenszerű szereposztásban.
Azért mondom Ricsit Kennynek mert ha valaki olvasta a kalauzt, neki is a száját takarta a pulcsija, csak úgy mint ahogy Kennynek a kapucnija.
Tudom, pihent agyú vagyok :'D
Kedves 5 - ös? Miért Timothée - t raknád Arnold szerepére? Csak kíváncsiság. Nálam: Antai-Kelemen Ádám (Cortez) - [link]
Pósa Richárd (Ricsi) - [link] Szatmáry Kinga : [link] Nagy Zsolt: [link] Rentai Renáta: [link] Bencze Virág (Emó): [link] Máday Emília: [link] Felmayer Dávid (Dave) : [link] Neményi Arnold : [link] Jacques Chatelain (Zsák): [link] Bernáth András (Andris): [link] Haraszti Róbert (Robi): [link] Kardos Kálmán: [link] Zsidák Gábor : [link] Cortez nagymamája: [link] Haller Endre: [link] Vladár Ervin: [link] Rentai Róbert: [link] Gondos Margó: [link] Rentai Klára: [link] Gazdag Márta: [link] Korponay Andrea: [link] Borrel Károly (Charles Borrel): [link] Tölgyessy László: [link] Barka Gabriella: [link] Edina (Dina): [link] Timi: [link] Kovács Krisztián: [link] Tarr Zsófi: [link] Vass Angéla: [link] Dani: [link] Rácz Dia: [link] Tamás (Tomi): [link] Szép Károly (Karcsi): [link] Henry O'Realy: [link] Alphonse Durand: [link] Baranyai Zita: [link] Bíró Dorián: [link] Olivér: [link] Tóth Viki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!