Szent Johanna gimi fanok. Szerintetek kiből mi lett felnőttkorában? Úgy értem fősuli után kikerülnek az életbe, és mit fognak dolgozni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 10:47
1/16 anonim válasza:
andris és robi segédmunkások, virág pénztáros egy sparban, gábor pincér, zsolti személyi edző, dave manager, macu programozó, ricsi taxisofőr, zsák szakács, kinga valami politikus, corteznek nem jött be a stevardesskedés, futár lett, reni meg író.
bálint eladó a coopban, karcsi kinga személyi asszisztense, levi segédmunkás, móni pincérnő, viki a mekiben dolgozik, arnold magyartanár, edina influenszer, rami kisgyermeknevelő egy bölcsődében, krisztián fotós
2/16 anonim válasza:
Imádom az első választ 😂 én is valami hasonlót képzelek el. De Andris és Robi szerintem inkább csaposak egy romkocsmában. Zsák mestercukrász, Cortez pedig nyelvész. De Reni mindenképpen író. :)
3/16 anonim válasza:
így átgondolva cortezt kicsit alálőttem a kvalitásaihoz mérten 😂
diplomataként képzelem el... ő ecuadorban a magyar nagykövet.
1-es voltam
4/16 anonim válasza:
Szia megint 1-es 🙋🏻♀️ én is helyesbítek. Kinga inkább valami családsegítő szervezet alapítványának alapítója lehetne. Vaskezű, mégis igazságos vezetéssel. 2es voltam 🤓
5/16 anonim válasza:
#4, Kinga simán lehetne pl az UNICEF igazgatója :D
6/16 anonim válasza:
Cortez, mint nyelvész, persze:)
Max tolmács vagy ilyesmi, a nyelvészet azért egész más dolog.
7/16 anonim válasza:
Cortezt sem nyelvészként, sem diplomataként nem bírnám elképzelni. Stewardnak nem lehet rossz.
8/16 anonim válasza:
Leiner Laura írhatna egy SzJG -20 év múlva könyvet, ahol találkozik az osztály. Zsoltit olimpiai aranyérmesnek (mint súlyemelö vagy hasonló), Renit mint könyvtáros, Virágot mint szerkesztö, Dave-t mint manager, Kingát mint főnököt egy boltban, Macut mint elektronikai eladót, Zsákot mint mestercukrászt (esetleg saját üzletet nyit), Gábort árufeltöltőként vagy operatörként, Cortezt idegenvezetőként vagy magántanárként, Ricsit motoros futárként, a két rockert biztonsági őrként tudnám elképzelni. Arnoldra nem irok semmit, ö max a lőtéren golyófogónak lenne jó, mert annyira idegesítő lett a viselkedésével.
9/16 anonim válasza:
#8. Hogy jutottál el oda, hogy Kinga pl egy Coop boltvezetője? 🤔 Mindennel szembe megy, amit megosztott velünk Laura a karakterről. Még azt is leírta, hogy Kingának mik a tervei a jövőre nézve. Ha pedig valaki, akkor ő biztosan megvalósítja.
10/16 anonim válasza:
#8 Reni nem lenne többre hivatott, mint egy minimálbéres könyvtáros?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!