Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna gimi fanok....

Szent Johanna gimi fanok. Szerintetek kiből mi lett felnőttkorában? Úgy értem fősuli után kikerülnek az életbe, és mit fognak dolgozni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 10:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én így képzelném el az osztályukat. Aztán vagy bejön vagy nem
2023. júl. 19. 14:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Reni nem lenne többre hivatott, mint egy minimálbéres könyvtáros?"

Nem. Öt könyvön keresztül arról szól az élete, hogy várja, hogy a szájába repüljön a sült galamb, majd pont karrier terén lesz asszertív?

2023. júl. 19. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Öt könyvön keresztül arról szól az élete, hogy várja, hogy a szájába repüljön a sült galamb, majd pont karrier terén lesz asszertív?

azért azt vedd figyelembe hogy 15-16 éves kislány volt még ekkor zéró tapasztalattal a kapcsolatok terén, persze hogy nem kezdeményezett.

én cortez számlájára írom a 2év szerencsétlenkedésüket.

2023. júl. 19. 17:02
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 Igaz! Cortez ugyan olyan szerencsétlenség volt évekig, mint Renáta. Ő sem látta a fától az erdőt.

Olyan könyvet nagyon szívesen olvasnék, ami Virág és Ricsi kapcsolatáról szól. Kíváncsi volnék, hogy nekik milyen volt végignézni, hogy Cortez és Reni is elbaltáznak mindent, miközben ők tudták az összes kis titkot. 😃

2023. júl. 22. 08:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Reni - író

Virág - grafikus

Kinga - cégvezető

Cortez - fordító, vagy steward

Dave - manager

Macu - talán programozó

Ricsi - tényleg, elképzelésem sincs :D

Jacques - cukrász

Andris és Robi - nem tudom

Gábor - humorista, vagy színész

Zsolti - belőle még akármi lehet, de én tesitanárként tudnám még elképzelni

jan. 27. 17:45
 16/16 anonim válasza:
#14 én is meg nézném az ő szemszögükből de arra is kíváncsi lennék hogy cortez hogy élte meg
márc. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!