Leiner Laurának milyen összegű lehet kb az a vagyona amiket a könyvekből szerzett?
Ez amúgy engem is érdekelne, de nehéz ilyen jellegű adatokra szert tenni, ha csak nem vagy a könyvelője.
A fő bevételi forrása biztos nem csak az a 2 könyv, amit évente kiad. Ezzel ráadásul gondolom kiadása is van valamennyi.
Jelenleg nem a saját, hanem az Alexandrás Carta Teen kiadónál van. Elképzelhetőnek tartom, hogy már nem ő fizet, hanem inkább a kiadó neki, hogy publikálhassák a műveit. Szerintem ez nem lehet több 1 millió forintnál/kötet (mivel LL elképesztően népszerű a fiataloknál)! Ezen kívül bevételei vannak az előző könyvei jogdíjaiból, év közben eladott példányaiból. A nővérével könyvesboltot vezetnek. Nem csak könyveket, de nerd dolgokat is árulnak, illetve Laurának van az a Noble Rock ruha- és kiegészítőkollekciója (bár ez szerintem inkább viszi a pénzt egyenlőre, mint hozza...).
Nehéz lehet megtippelni, de örülök annak, hogy a könyveiből él annyira jól, hogy mással ne kelljen foglalkoznia.
Bedolgozik a kiadóba részmunkaidőben és van a ruhamárkája.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!