Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Két gyerek, férj, munkahely,...

Két gyerek, férj, munkahely, háztartás, és évente több száz elolvasott könyv. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Objektíven szemlélve számomra kicsit hihetetlen.Nem, nem irigylem, csak tényleg kíváncsi vagyok rá.

2023. júl. 5. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen könyvekről van szó?

Márk Twain: Ádám naplója egy óra alatt kiolvasható, mert rövid és nyelvtani értelemben könnyű. Egy Háború és béke viszont hosszú és nehéz, nekem hónapokig tartana. E két véglet közt kB bármilyen lehet egy könyv, és nem mindegy, milyenből sikerül évente 200-at kiolvasni.

Szóval elvileg simán lehetséges.

2023. júl. 6. 08:06
 12/17 anonim ***** válasza:
#10 Azért ha valami csörög, akkor inkább mégis a telefont ajánlom. Lehet, hogy fontos hívás, amit nehezen lehet könyvvel a füleden lebonyolítani. :)
2023. júl. 6. 16:51
 13/17 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nyilván számít azon kívül, hogy mennyire veszi ki a részét a férj az otthoni, családi dolgokban, a könyv hosszúsága, a könyv nyelve, illetve formátuma, meg a könyv témája.

Pl. nyilván könnyebben és gyorsabban olvasok magyarul egy romantikus könyvet, mint egy sci-fit angolul és pl. Más egy verseskötet, mint egy nemtudom, részletesebb útinapló vagy egy tematikus könyv a pszichoterápiáról.

Amúgy az audiobook formátum is tök hasznos lehet pl, mikor többet vezettem hosszú távon, akkor mindig audiobookot hallgattam, viszont én pl. annyira nem szeretem ezt a formátumot kifejezetten, de pl. vezetéshez tökéletes, vagy házimunka mellé, vagy már vannak e-book olvasókon is ilyen felolvasó programok.

2023. júl. 7. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

"no igen, ha a férj,társ segít,az sokat jelenthet."

Az nem "segítés", ha valaki takarítja a saját lakását és neveli a saját gyerekét.

2023. júl. 9. 23:42
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

Több száz könyvet évente nem tartok teljesíthetőnek, irreális. Ha csak nem 50 oldalas mindegyik.

Én pl 25-30 könyvet szoktam elolvasni évente kényelmesen, oldalszámtól függően. Egy 1000+ oldalas könyv nyilván több idő, mint egy 350 oldalas.

Mellette ott a férjem, a munka , házimunka rám eső része (mert közös, nem vagyok és nem leszek senki cselédje), gyerek hálisten nincs, nem is akarunk, azzal nem kell foglalkozni, viszont van egy közös kutyánk ,vele igen. + Mással is szeretek időt tölteni, pl sorozatokat nézek laptopon neten, az is több óra naponta, és sportolok is.

2023. júl. 10. 01:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Nemere akár megírni is képes 50 könyvet egy év alatt. Igaz, olyanok is.
2023. júl. 10. 03:28
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

"ha a férj,társ segít,az sokat jelenthet"

Ilyen nincs,a férj, társ nem segít,hanem megcsinálja az Ő részét. Ő is koszol, így ő is mos, takarít stb., stb., stb.

2023. júl. 11. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!