Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Két gyerek, férj, munkahely,...

Két gyerek, férj, munkahely, háztartás, és évente több száz elolvasott könyv. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Objektíven szemlélve számomra kicsit hihetetlen.Nem, nem irigylem, csak tényleg kíváncsi vagyok rá.

2023. júl. 5. 11:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
A "két gyerek, férj, munkahely, háztartás" gyakorlatilag minden családban megy, az olvasásnál meg az a meghatározó, milyen gyorsan tud az illetö olvasni. Nekem egy 500 oldalas könyv maximum 2-3 nap (esténként pár óra), a húgimnak ugyanaz a könyv egy hónap.
2023. júl. 5. 11:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez a felallas,evente kb 40-50 konyvet birok elolvasni

Egy gyerekem amikor volt,akkor is ennyit tudtam.

Utoljara kamaszkent olvastam 100+ konyvet evente.

De akkor kb mast se csinaltam csak olvastam.foleg a szunetekben mikor nem volt iskola.

2023. júl. 5. 11:46
 3/17 A kérdező kommentje:

1/2-es válaszoló:

Inkább az időmenedzsment érdekelt volna jobban, hogy ennyi feladat/szerepkör mellett hogy tud valaki időt szakítani ennyi könyvre is.

2023. júl. 5. 12:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

2 vagyok

En altalaban este olvasok.gyerekek 9-kor alszanak,kb tizig a ferjemmel kettesben vagyunk,aztan en olvasok masfel-ket orat.

Szombaton alapbol tovabb vagyok fent.

Ott a hetvege,mi vasarnap csak ugy el lötyögjük a napot,akkor ott tobb idom van.

A házimunkaban es a gyerekek korul a ferjem is reszt vesz,nem egyedul csinalok mindent.

2023. júl. 5. 12:38
 5/17 A kérdező kommentje:
4/4 no igen, ha a férj,társ segít,az sokat jelenthet. Az van nálam, hogy este sokszor bealszom a könyvön, legyen bármilyen izgi... :)
2023. júl. 5. 12:43
 6/17 anonim ***** válasza:
Ez velem is elofordul neha,meg osszefutnak a betuk,de ha izgalmas inkabb kinzom magam 🤣
2023. júl. 5. 12:47
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Könyv felolvastató progi telefonra (Pl Librera Reader)

és házimunka,munka közben is hallgatható az (e)könyv

2023. júl. 5. 15:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hangoskönyv?
2023. júl. 5. 15:40
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem,sima epub
2023. júl. 5. 15:41
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
telefonozni van időd? akkor olvasásra is tudsz szakítani, én bármikor venném elő a telefonomat inkább olvasok egy könyvet.
2023. júl. 5. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!