Egy ember horcruxnak (pl. Harrynek) milyen külső jelei vannak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy Harryn milyen jelek jelentkeztek a párszaszájúságon kívül, amik arra utalnak, hogy Voldemort horcruxa volt?2010. okt. 11. 20:24
11/14 M@x válasza:
am olvastam a könyvet csak én így emlékszek belőle...
12/14 anonim válasza:
M@x akkor olvasd el újra :) Nem akarom lelőni a poént annak aki még nem olvasta. :) Voldemort megölni Harry-t,de neked is igazad van,mert Harry-nek lesznek gyerekei ;)
13/14 M@x válasza:
jajj ember! megértettem a célzást, k*ssolok!
14/14 anonim válasza:
igen, Dumbledore a kígyós eset után (HP5) kezdi sejteni, hogy Harry horcrux. Erre vonatkozik az a füstszerű cucc, és a kérdés, amit fejből tudok azóta:
Lényegében egyek-e? (És ezután bólint, mikor szétválnak a kígyók)
Az a füstszerű valami Harryt magát jelképezi, az, hogy kettévált Harry és Voldemort lelkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!