Hogyan rendezzen el a könyveimet a konyvespolcomon? Hogyan 'rendszerezzem'?
Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 16:08
3/10 anonim válasza:
- abc sorrend
- külön magyar, külön külföldi
- szín szerint
- vers, próza, non-fiction külön
- téma szerint
- zsanér szerint
- ahogy neked jobban tetszik
4/10 anonim válasza:
Nekem kiadó szerint vannak, azon belül pedig ahogy jól áll a szememnek színekben, de nem szivárvány vagy árnyalatok szerint
5/10 anonim válasza:
Én magasság alapján szoktam, vagy amik pl egyforma magasak, (pl kmk-s könyvek) azokat írók szerint abc-be.
Régebben pedig kedvencek alapján: a legfelső sorban voktak az abszolút kedvencek és tovább lefelé sorban, attól függően mennyire jött be a sztori.
Egyszer megpróbáltam azt is, hogy felső polcokon amit már olvastam, lejjebb, amit még nem. Na ez nem jött be, mert voltak sorozatok, amiknek fele fent, fele lent volt..
6/10 anonim válasza:
Nálunk kategória szerint volt, de a feleségem átpakolta szín és méret szerint, és nagyon tetszik a végeredmény.
7/10 anonim válasza:
Ahogy gondolod. Egy dologra figyelj, mert ez azt emberek 99% elrontja. A könyveket ne told be teljesen. A könvy eleje a polc szélén legyen. Így hátulról is kap levegőt és a könyveid sokáig megőrzik a jó állapotukat. Ami sok könyvet látsz használatan és szinte 99%-ban az összes már fakó, koszos az oldalai (az oldalakat csiszoló papirral lehet javítani, de ugye a lapokat nem) , azok mindd azért olyan szarok, mert rosszul tárolták őket. Nem az idő öli meg a könyvet hanem a hanyagság:)
8/10 anonim válasza:
Ahogy neked kényelmes. Nekem például van egy kedvenc könyves polcrész hogy könnyen megtaláljam őket, a többi ABC sorrendben van írók szerint. Sok sikert és kitartást a rendszerezéshez!
9/10 anonim válasza:
Nekem SW gyűjteményem van, összes legendák könyv. Én kronológiai sorrendben raktam őket. :)
10/10 anonim válasza:
Na mostmár érdekel hogyan fogja rendezni a kérdező a könyveit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!