Philip K Dick szerintetek élvezhető?
A novelláit szinte kivétel nélkül szeretem és van jónéhány regénye, amit szívesen előveszek bármikor, de ez az 50-es, 60-as évek eleje inkább. Na de a kései könyveihez vagy hülye vagyok, vagy tényleg ennyire élvezhetetlen. Nehezen csúsznak le, küzdök minden sorával, sokszor nem is értem a történéseket, mert annyira csapongó vagy követhetetlen.
Még van tőle 3 vagy 4 könyve a polcon, de már a gyomrom felfordul tőle.
Persze jogos, hogy akkor minek olvasom, de ha már ennyi művén túlvagyok, akkor befejezem, plusz tényleg vannak jó darabok is közte.
Fantasztikus ötletei vannak a pasasnak (na jó, kivéve mikor a vallásos látomásairól kezdett írni), de rettentő szárazon ír, egy szenvedés olvasni.
Én nem olvastam el minden könyvét, csak amiket érdekesebbnek találtam. Kedvencem a Maze of Death.
Igen, a Maze of Death egy kivételesen jó darab. :)
Érdekes, az Androidok nekem is nehezemre esett, de a 2017-es Denis Villeneuve rendezést például nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!