Gondolom az első két hozzászóló számára csak az az értékelhető történet, amelyben a cuki koreai énekesek fenékbetolják egymást. :D
Én személy szerint örvendek, hogy van egy komoly témájú Magyarországon játszódó történet, a sok koreai cukifiús szenvedés, amerikai kőgazdag libás lektűr, meg twitter-hosszúságú limonádé között.
Tetszett. Negatívumként azt rónám fel, hogy az első fejezetben túl sok az infodump, ezeket apránként kellene adagolni.
2023. ápr. 27. 18:44
4/9 anonim válasza:
#3 nem érdekelnek a cuki koreai énekesek egymástfenékbetolása, én speciel szívesen olvasnék egy olyan cyberpunk posztapikaliptikus magyarorszagról, meg arról hogy a hajnalán hogyan állították falhoz jelenlegi politikusainkat és hogy lóg a holttestük a parlament mennyezetéről, de a narratíva ledobja magáról a tini kifejezest. Egyszerűen nincs értelme ebben a kontextusban. Ha azt írja a kérdező hogy fiatal lány, azzal semmi gond nem lett volna, mivel miért ne lehetne fiatal és lány. Na de tini? És mi a frászról szól akkor? Összegyüjti a beksztrítbojz plakátokat a kifosztott újságosbódékból?
2023. ápr. 27. 20:59
5/9 anonim válasza:
Azért a tini egy tág fogalom, ami a 12-19 éveseket is lefedi, ráadásul a világmegmentős YA-k főszereplői is mind tinik (16-18 évesek), úgyhogy ez elég hülye indoklás volt #4es 😂 De a Gyakori már csak ilyen véleményezés terén: kössünk bele bármibe, amibe csak lehet 🙄
2023. ápr. 28. 05:40
6/9 anonim válasza:
Nagyon megörültem, hogy Magyarországon játszódik! Elolvastam, ebből akár még egy jó cucc is lehet, egyelőre kevés még az anyag. De figyelni fogom.
2023. ápr. 28. 05:54
7/9 anonim válasza:
Egy jó disznóvágós sztori jöhet!
2023. ápr. 28. 10:53
8/9 anonim válasza:
#5 inkább úgy fogalmaznék hogy vagy elolvasni, vagy felfogni nem sikerült az indoklást.
2023. ápr. 28. 12:09
9/9 anonim válasza:
Elolvastam a linken keresztül elérhető két "fejezetet" és sokáig agyaltam, hogy mi a gond. Technikailag jól van megírva, nem unalmas a történetvezetés sem, a helyesírás is messze az wattpad átlag fölött jár. Akkor mi a gond?
Rájöttem. Láttam már ugyan ezt, és már akkor sem működött. Aktuálpolitika, társadalomkritika, konteók, szűk fókusz. Ez egyszerűen nem elég egy tartalmas könyvhöz (legalábbis számomra).
Szóval TL;DR nekem hiányzik belőle a kreativitás és a történet veleje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!