(Vér)Farkas nevek könyvhöz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja elkezdtem írni egy vérfarkasos könyvet. A falka tagjainak kellene fiú és lány név is egyaránt. Olyan kellene ami embernek illik. Hisz vérfarkasok. Tudtok ilyen neveket ajánlani?2023. ápr. 1. 13:22
1/11 anonim válasza:
Ha már ez is akadályt jelent, akkor át kellene gondolnod az írást.
2/11 anonim válasza:
Keress rá: werewolf names. Rengeteg helyet kiad, ahol olvashatsz ilyen neveket.
3/11 anonim válasza:
Vérfarkasok nem léteznek, tehát nincs szükség az elnevezésükre.
De ha mégis kell név, akkor Hunor és Gina.
4/11 anonim válasza:
Morzsi, Ézsau, Csöpi, Keményfarok, Agamemnón, Lupus, Lükosz.
6/11 harebell válasza:
Nem tudom, hogyan működik a vérfarkasság a történetedben, de ha alapból "normális" emberekként születnek emberi családba, akkor egyszerűen olyan emberneveket válassz, ami az adott időszakhoz és környezethez illik.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat. Én csak meg szerettem volna nézni mások ötleteit. Tudom hogy vérfarkasok nincsenek. De attól még könyvekben és filmekben szerepelnek nevekkel együtt. És köszönöm a generátor ötletet.
2023. ápr. 1. 15:51
8/11 anonim válasza:
4,koszi,a Kemenyarkon annyira nevettem,hogy a fiam felebredt az alvasból...szoval a te hibad,hogy nyugos lesz estig 😂😂
9/11 anonim válasza:
Derek. Olvastam egy könyvet, amiben így hívják a vérfarkast és most már, ha ezt a szót hallom, mindig ez a név jut eszembe. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!